Eerstvolgende activiteit - VDP Website

VDP Antwerpen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten

Onze volgende VDP Antwerpen activiteit
De essentie van HR

donderdag 9 mei 2019 om 18u30

Gaan we als HR verantwoordelijken in essentie niet allemaal voor impact in de organisatie waarvoor we ons engageren ? Iets realiseren vanuit onze HR expertise ?

Kennen we in onze omgeving jammer genoeg niet veel voorbeelden waarbij HR niet "gehoord" wordt ? Mag uitvoeren wat elders beslist is ? Waar de HR impact als zacht zeezand weggegleden is uit de hand ?

Missen we iets ? Waarom kunnen we soms geen weerwerk bieden tegen de kracht van de cijferaars binnen de onderneming ? En waarom voelen de "business partners" binnen HR zich vaak tussen hamer en aambeeld ?

Waar ligt de sterkte en de zwakte van HR ? Hoe realiseren we een toegevoegde waarde zonder als arrogant en hongerig naar macht over te komen ?

Aanhoor het verhaal van een HR manager met 25 jaar nationale & internationale ervaring in verschillende sectoren die u met passie zijn insteek over de jaren heen komt vertellen.

  • Een aanpak zonder pretentie de waarheid in pacht te hebben.
  • concreet / pragmatisch / zonder verkondiging van de grootste theoretische benaderingen
  • die avond samen met een externe & interne "partner in crime" van de onderneming waar hij momenteel werkt - om het beeldje completer / veelzijdiger te maken


Locatie:
  • UZA Edegem

Inschrijven via deze link


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu