Fotos - VDP Website

VDP Antwerpen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gastenboek - foto
Openingsevent 1 februari 2019 - inzage in een boeiend werkjaar


Op 1 februari 2019 hebben we met ruim 20 aanwezigen een mooie start gegeven aan ons werkjaar 2019. Na een korte maar gewaardeerde speech van onze voorzitter was er weer tijd en ruimte genoeg om gezellig van gedachten te wisselen.


Vlerick avond 23 april 2018 - een eye & mind opener


Onze laatste professionele activiteit van dit werkjaar ging door bij Bank Van Breda. Als gewoonlijk was de locatie & het ontvangst weer helemaal OK. Dank hiervoor Myriam.

Katleen De Stobbeleir (Vlerick Business School) gaf op een zeer heldere en enthousiaste wijze haar visie op de wendbare wereld waarin we ons vandaag bevinden.

De afwezigen hadden ongelijk.
Openingsactiviteit 6 oktober 2017 - een muzikale start


Het nieuwe werkjaar werd sterk ingezet. Een kleine 40 deelnemers trotseerden wind en een frisse regenbui om rond 17u30 te verzamelen voor een rondgang "behind the scenes" in de Elisabethzaal. Onder leiding van twee enthousiaste gidsen werd ons snel duidelijk dat deze zaal wereldklasse is.

Na een welgesmaakt diner konden we dit ook samen tijdens een concert ervaren. Tijdens de pauze maakte onze voorzitter duidelijk hoe dit nieuwe werkjaar er zou uitzien.
Eerste activiteit 2017 - absoluut geen "game over" uiteenzetting.


Files en wat afwezigheden wegens ziekte & last-minute overmacht maakten dat de uiteenzetting van Bart Bries met wat vertraging is gestart. Maar die achterstand op de klok werd snel goedgemaakt met een wervelend verhaal over de impact van het "game" element in diverse recente HR activiteiten.  Aandacht trekken én houden....het krijgt een extra dimensie en maakt het HR métier opnieuw iets uitdagender.


Laatste activiteit van het kalenderjaar was inhoudelijk opnieuw een topper.


Naar jaarlijkse gewoonte werden we op professionele wijze ontvangen bij Allen & Overy. Christian Bayart en Ellen Permentier brachten een welgesmaakt verhaal over het voorontwerp van Wet Werkbaar en Wendbaar Werken. De theorie werd vakkundig verrijkt met informatie over hun bevraging bij een representatief staal van werkgevers.


Eerste activiteit van het werkjaar 2016-17 was een groot succes.


Op 16 november 2016 was het verzamelen geblazen op het UZA voor een informatiesessie over burn-out & bore-out. Met ruim 20 inschrijvingen konden we van een grote opkomst spreken. Na de uiteenzetting door Tine Daeseleire van The Human Link ontstond een levendige discussie over dit actuele topic.
Opening van het werkjaar op 7 oktober 2016.


We waren in fijn gezelschap die avond. Na de felgesmaakte (korte) speech van onze voorzitter hebben we kunnen genieten van een verfijnd menu in het RAS.


Door overmacht zijn we moeten afwijken van ons initieel plan om de Kathedraal te bezoeken. Maar we hebben ze toch vanop afstand kunnen aanschouwen...


De afwezigen hadden ongelijk ! Of pech dat ze er niet bij konden zijn natuurlijk.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu